Vene lehed keelavad kommenteerimise

Venemaa sotsiaal- ja poliitilise olukorra halvenemise tõttu ning seoses kommentaaride arvu järsu tõusuga on Venemaa lehed otsustanud kommenteerimisvõimaluse sulgeda.

Forbes.ru otsustas ajutiselt sulgeda võimaluse kommenteerida nende veebis olevaid lugusid, sest lugejate seisukohti võib lugeda äärmuslikeks. Samuti otsustas toimetus peita kõik juba avaldatud kommentaarid.

Need funktsioonid taastatakse pärast olukorra normaliseerumist. Ühtlasi vabandas Forbes lugejate ees.

Kommenteerimise peatas ka Bonnier Business Media gruppi kuuluv leht Delovoi Peterburg. "Otsus sulgeda kommentaarid on seotud provaktatsioonidega. Iga päev me eemaldame kümneid kommentaare, mis on ebaseaduslikud ja on anonüümsed," teatas Peterburi ärilehe toimetus. "Kuna nad on meie serverites, siis formaalselt see võib olla põhjus organitel esitada meile pretentsioone."

Sama otsuse tegi ka väljaanne Noviye Izvestia ehk newizv.ru.

Osale arutelus

  • Alyona Stadnik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara