Tele2 avas Ida-Virumaal Eesti kiireima 4G võrgu

Tele2 käivitas Ida-Virumaal 4G võrgu, kus Tehnilise Järelvalve Amet mõõtis värskelt Eesti interneti allalaadimiskiiruse rekordi – 126,12 Mbps.

Tele2 Eesti raadiovõrgu juhi Tanel Sarri sõnul avas ettevõte Narvas, Sillamäel, Jõhvis ja Ahtmel 4G LTE võrgu. “Uued jaamad on tehnoloogia viimane sõna ja Narva kesklinnas löödi Tele2 võrgus ka värskelt Eesti senine kiirusrekord,” ütles Sarri Tele2 pressiteates.

Ettevõte lõpetas Ida-Virumaal ka oma raadiovõrgu täieliku väljavahetamise, mille käigus ehitati juurde 3G jaamasid ning võeti kasutusele uued sagedused. “Mõõtmiste kohaselt parenes piirkonnas senine 3G levi keskmiselt 30 protsenti,” ütles Sarri.

Tele2 vahetab tänavu Eestis välja kogu oma raadiovõrgu, praegu käivad tööd Raplamaal, kus võib esineda lühiajalisi levikõikumisi. Lisaks olemasoleva võrgu väljavahetamisele katab Tele2 tänavu lisaks praegustele suurematele piirkondadele kogu Eesti 4G-ga.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara