Minister Sulling tutvus Tehnopoli tegemistega

Täna külastas väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling Tallinna Teadusparki Tehnopol.

Minister tutvus Tehnopolis enam kui 180-st tehnoloogiaettevõttest, Tallinna Tehnikaülikoolist ja IT Kolledžist koosneva linnaku tegevustega ning piirkonnas töötavate tootearenduslaboritega, vahendas Tehnopol oma pressiteates.

„Tehnopol teeb muljetavaldavat tööd juurutades ettevõtliku mõtteviisi. Siin pakutakse alustavatele ettevõtetele nii innustust kui ka reaalseid teenuseid, mis aitavad ideest ettevõtteni jõuda,“ ütles Sulling pärast visiiti.

Oma tegevustest, väljakutsetest ja arendusplaanidest rääkisid ministrile soolestiku mikrokliimal põhinevaid toitumiskavasid arendav WellBiome ning mereseire sensorite ja poide arendusega tegelev ettevõte Flydog.

„Seotus Tehnopoliga on alustavale tehnoloogiapõhisele ettevõttele kaubamärk ning siinsed teadmised ja ekspertide võrgustik innustavad loodetavasti ettevõtlikke noori naabruses asuvas Tallinna Tehnikaülikoolis ja kogu Eestis,“ lisas Sulling.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara