Cisco tegi korraliku kolmanda kvartali

Interneti võrgutehnoloogiaettevõte Cisco näitas kolmandas kvartalis (lõppes 26.aprillil 2014) korralikku sooritust. Uued turud ja tehnoloogiad aitavasid tulemused taas kasvule pöörata.

Cisco käive oli kolmandas kvartalis 11,5 miljardit dollarit, sellest puhaskasum 2,2 miljardit dollarit ehk 0,42 dollarit aktsia kohta. “Olen meie kolmanda kvartali tulemustega rahul. Meie majandustulemused ületasid eelmises kvartalis püstitatud eesmärke, kuna näitasime selget edasiminekut teel kasvunumbritele. Kogu meie meeskond on keskendunud Cisco tulemuste agressiivsele parandamisele ning me jääme kindlaks oma pikaajalisele eesmärgile olla nr 1 IT-ettevõtte,” ütles Cisco tegevjuht John Chambers.

Cisco majandusaasta esimese üheksa kuu käive oli 34,8 miljardit dollarit, 1,4 miljardit dollarit vähem kui aasta varem. Puhaskasum oli esimesel üheksal kuul 5,6 miljardit dollarit ehk 1,06 dollarit aktsia kohta, samal ajal aasta varem oli puhaskasum 7,7 miljardit dollarit ehk 1,44 dollarit aktsia kohta.

Selle majandusaasta kolmandas kvartalis maksis Cisco dividende 0,19 dollarit tavaaktsia kohta kogusummas 974 miljonit dollarit.

 Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on interneti võrgutehnoloogiaettevõte.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara