Video: Funtikovi nipid eduka mängu arendamiseks

Enam kui 100 miljonit korda allalaetud Drag Racingu arendaja ja Creative Mobile’i asutaja Vladimir Funtikov annab nõu, kuidas saada mobiilirakendusega edukaks.

Äripäeva rikaste toppi jõudnud Funtikovi sõnul peab kõigepealt olema hea ja püsiv tiim, kes on valmis mitu aastat pingutama, sest edu ei tule kiiresti. Samuti peab valmis olema korralik äriplaan ja turundusstrateegia, kuidas mäng või äpp kasutajani viia.

https://www.youtube.com/watch?v=j17lQJnXjUQ&feature=youtu.be

Vladimir Funtikov osaleb tänavu konkursi “Eesti parim mobiilirakendus 2014” žüriis. Tööde esitamine võistlustele lõppes eile. Konkursi „Eesti parim mobiilirakendus 2014” ellukutsuja on Riigi Infosüsteemi Amet. Konkurss toimub EL-i struktuurivahendite programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" ja Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara