Samsung loodab, et kaardus ekraanid päästavad nende turuosa

Samsung loodab taastada oma käestlibiseva liidripositsiooni globaalsel nutitelefoni turul, paisates müügile tehnoloogia tippsaavutuse: kumera ekraaniga nutitelefoni, mida konkurentidel on raske järgi teha.

Lõuna-Korea hiid püüab toota seadmeid nagu kumera ekraaniga Galaxy Note Edge, mis aitaks neil lameda ekraaniga massist silma paista. Samas selleks, et taolised seadmed ka kasumit hakkaks tootma, peab toomine olema piisavalt kulutõhus ja arendajad peavad looma rakendusi uue formaadi jaoks.

Samsung selle aasta kasum saab suure tõenäosusega olema viimase kolme aasta kehvim, kuna Hiina ettevõtted nagu Xiaomi ja Lenovo võidavad Samsungi kliente oma odavate nutitelefonidega enda poole. Vaid Apple on suutnud hoida oma kasuminumbreid samal tasemel.

“Nutitelefonide tööstus, mis liigub suuremate ekraanide suunas, muudab eristuvate disainilahenduste väljatöötamise üha keerulisemaks,” sõnas Samsungi disainer Kim Nam-su.

Analüütikute prognooside kohaselt püüab ettevõte turule tulla rohkemate keskmisesse hinnaklassi kuuluvate telefonidega, mis aitaks toime tulla odavamate rivaalidega.

Rahvusvahelise uuringufirma CCS Insight sõnul võib ettevõtte kasumit suurendada ka tipptehnoloogiliste seadmete turuletoomisega.

Lisaks tootmisalastele väljakutsetele, mis kumera ekraaniga telefoni tootmisega kaasnevad, peab ettevõte suutma veenda ka potentsiaalseid ostjaid selles, et kumera ekraaniga seadmega saab lihtsamalt ja efektiivsemalt oma asjad aetud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a TECHNICAL COORDINATOR

Derivco Estonia OÜ

25. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara