Facebooki kulud kasvavad

Facebooki püüdlused ehitada sotsiaavõrgustiku impeeriumit suuremaks tähendab ühtlasi kulude hiiglaslikku kasvu, kirjutab Financial Times.

Maailma suurim sotsiaavõrgustik Facebook suunab viimasel ajal palju raha nii-öelda äppide perekonna loomisse, mille näidetena võib tuua WhatsAppi ning Instagrami. Kulud on suurenenud ka näiteks seetõttu, et Facebook on laienemise tõttu pidanud juurde palkama palju inimesi.

Esimeses kvartalis suurenesid Facebooki kulud 83% võrra, samal ajal kui tugevnenud dollar vähendas Facebooki käivet, mis oli esimeses kvartalis 3,5 miljardit dollarit. Varem oldi ennustatud 3,6 miljardilist käivet. Viimane tähendab, et esimest korda 11 kvartali jooksul ei täitnud Facebooki käive ootusi.

Sellest hoolimata arvas Facebooki juht Mark Zuckerberg, et tänavusele aastale on tehtud hea start.

Facebooki kasutajate arv suureneb, võrreldes eelmise aasta märtsiga oli Facebooki kasutajate arv suurenenud 13% võrra 1,44 miljardi inimeseni, kellest 936 miljonit inimest külastab saiti iga päev, kellest omakorda 798 miljonit logib Facebooki nutitelefoni kaudu.

Osale arutelus

  • Pille Ivask

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara