Agur Jõgi saab Bigbanki juhatuse liikmeks

Eesti kapitalil põhinevatele laenudele spetsialiseerunud Bigbank ASi uueks juhatuse liikmeks saab Bigbanki tehnoloogiajuht Agur Jõgi, kes on eelnevalt juhtinud tehnoloogiaosakondi Elionis ja Skype’is.

Lisaks tegutseb Agur Jõgi infotehnoloogia projektide mentorina Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses, Tallinna Tehnikaülikoolis ning arendab mitut IT-alast idufirmat.

„Aguri lisandumine Bigbanki juhatusse oli igati vajalik ning perspektiivne samm, sest tema teadmistele tuginedes ja Aguri eestvedamisel saame Bigbankis juurutada tulevikutehnoloogiaid ning lahendusi, mis muudavad panga töö kiiremaks, paindlikumaks ja efektiivsemaks,“ sõnas Bigbanki juhatuse esimees Kaido Saar. „Nüüd saab Agur juhtida 9 riigis tegutseva panga tööd kõige kõrgemal tasemel. Tema varasem teadmistepagas ja töökogemus aitab Bigbankil püsida jätkuvalt innovaatilise ning modernsena.“ 

„Kahtlemata on see pangale kasulik, kui ettevõtet juhtivad äri- ja itimehed istuvad ühe laua taga ning saavad olulistest mõistetest ja terminitest ühtemoodi aru,“ märkis Bigbanki uus juhatuse liige Agur Jõgi. „Nii muutub oluliste tehnoloogiliste lahenduste kasutuselevõtmine ja nende arengusuundade määramine palju operatiivsemaks – saab moodustada ühtse äri- ja IT-strateegia terviku.“

„Tehnoloogiajuhi ametis töötatud aja jooksul puutusin Bigbankis kokku mitmete suurte ja oluliste arendustega ning nägin, et kogu panga meeskond on avatud ja motiveeritud võtma kasutusele tänapäevaseid uusi lahendusi,“ rääkis Agur Jõgi. „Veel mõned aastad tagasi oli Bigbankil palju kontoreid, kuid nüüd oleme muutunud peamiselt internetipangaks, mis seab täiesti uued ootused tehnoloogiale ja pakub väga põnevaid arenguvõimalusi inseneridele.”

„Teemad ja tegevused, millele nüüdsest rohkem tähelepanu pööran, on andmetepõhine juhtimine, äriprotsesside automatiseerimine ning tehnoloogia- ja äristruktuuride ühildamine,“ lisas Agur Jõgi.

Bigbank AS on Eesti kapitalil põhinev laenudele keskendunud spetsiaalpank, millel on filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Hispaanias ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis. Bigbank annab tööd 452 inimesele, neist 199 Eestis, 94 Lätis, 67 Leedus, 31 Soomes, 39 Hispaanias ja 22 Rootsis. Bigbanki kasum 2014. aastal oli 12,7 miljonit eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

22. oktoober 2017

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Arvamused

Teabevara