SAP palkas Martin Schirmeri Workday’st oma uueks Põhja- ja Baltimaade regioonidirektoriks

Martin Schrimer
Martin Schrimer

Maailma suurim tarkvaratootja SAP teatas Martin Schirmeri taasühinemisest ettevõttega. Peale aastat pilvetarkvara ettevõtte Workday Euroopa regiooni asepresidendina, palkas SAP märtsist Martini oma Põhja- ja Baltimaade regioonijuhiks. Schirmer jätkab peale kuus aastat regiooni edukalt juhtinud Jan Thorelli ning tema peakontor hakkab olema Kopenhaagenis.

Schirmer töötas SAP-s alates 1995. aastast ning toob endaga Põhja- ja Balti regiooni 20-aastase rahvusvahelise tarkvaratööstuse kogemuse. Ta on töötanud erinevatel juhtivatel kohtadel SAP Aafrika ja Euroopa regioonides, näiteks enne Workday’sse lahkumist 2014. aastal Suurbritannia turu müügijuhina.

“Tänu innovaatilisele strateegiale juhib SAP erineva suurusega ettevõtete digitaliseerumist kõigis ärisektorites,” ütles Schirmer. “Põhja- ja Baltimaad on tuntud kui varased uue tehnoloogia kasutuselevõtjad, mis teeb piirkonnast väga põneva turu ja pakub SAP-le rikkaliku võimaluse kasvuks. Minu ambitsioon on kiirendada meie turu ning ökosüsteemi kasvu,” ütles Schirmer.

“Fakt, et Martin meiega taasühines, räägib selgelt SAP tooteportfelli tugevusest, meie domineerimisest turul ning klientide ja partnerite usaldusest. Põhjamaad ning Balti regioon on SAP jaoks olulise strateegilise kasvupotentsiaaliga piirkonnad. Martini teadmised, kogemus ning motiveeritus on täpselt see, mida meil on vaja, et laiendada oma pilveteenuste ning digitaalsete ärilahenduste mahtu regioonis,” ütles Darren Roos, SAP EMEA North regiooni juht, kellele Martin Schirmer otse raporteerima hakkab.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara