Väikeettevõtja ei saa lubada head ja turvalist süsteemi üksinda

Tõnu Runnel
Tõnu Runnel

Sageli arvatakse, et pilv on vähem turvaline kui omaette hostimine, tegelikkuses on vastupidi.

Enamiku kodulehtede tehnilised alusvajadused ja ka haldamisülesanded on nii sarnased, et nad kõik võiksid joosta sama platvormi peal. Selle hüpoteesi pinnalt ehitasime Voo (www.voog.com) kohe alguses pilveteenusena. Alles hiljem saime aru, et veel olulisem kui kokkuhoid on pilveteenuse kvaliteeti tõstev olemus. Sageli arvatakse, et pilv on vähem turvaline kui omaette hostimine. Tegelikkus on risti vastupidine — mitte ükski väikeettevõtja ei saa endale sama head, turvalist, stabiilset ja edasiarenevat süsteemiarhitektuuri üksinda lubada kui kogumis ühe tugevate spetsialistide poolt ehitatud veebiteenuse klientidena.

Voog on veebilehtede ehitamise ja haldamise tööriist, mille arendamisega tegeleb 2007. aastal loodud ettevõte Edicy OÜ. Selle asutajad on Tõnu Runnel, Priit Haamber, Märt Kelder ja Toivo Annus. Tõnu Runneli juhtimisel töötab kümneliikmeline meeskond.

Tõnu Runnel esineb 8. märtsil toimuval Pilvekonverenstil ja tutvustab väikeettevõtjana oma kogemuslugu.

Osale arutelus

  • Tõnu Runnel

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

CINAMON is looking for a passionate IT ASSISTANT

Manpower OÜ

31. oktoober 2018

PWC ÄRINÕUSTAMISE ÜKSUS otsib IT-VALDKONNA KONSULTANTI

PricewaterhouseCoopers AS

22. oktoober 2018

Teabevara