Autor: ITuudised.ee • 6. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siim Sikkut on uus IT-asekanstler

Siim Sikkut
Foto: Raul Mee
Jaanuari lõpust lahkus majandusministeeriumist side ja riigi infosüsteemide asekantsleri kohalt Taavi Kotka. Selle ametikohal asub tööle seni riigikatseleis nõunikuna töötanud Siim Sikkut.

Senisel ametikohal riigikantselei nõunikuna vastutas Sikkut info- ja kommunikatsioonitehnoloogia-poliitika planeerimise ja elluviimise eest valitsuses. Tema koordineerida oli IKT valdkonna strateegia ja lisaks nõustas ta peaministrit e-valitsemise alal. Varasemalt on Sikkut töötanud Arengufondis majandusekperdina ja Rahandusministeeriumis erinevatel ametikohtadel. Ta on ka e-residentsuse programmi üks algatajatest ja kuulub selle programmi juhatusse. 

Täna tutvustavad ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, MKMi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Siim Sikkut ning ettevõtja Karoli Hindriks Eesti kommunikatsioonivaldkonna arenguprogrammi tegevussuundade ettepanekuid.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755