Autor: ITuudised.ee • 2. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa ja Erply hakkasid pakkuma ühiseid teenuseid

Erply juht Kristjan Hiiemaa
Foto: Veiko Tõkman
Elisa hakkas koos ühe Eesti tuntuima ja edukaima startupi Erplyga koostöös pakkuma lao- ja kassa äritarkvara mobiilsideoperaatori äriklientidele, andes nii väikeettevõtetele võimaluse keskenduda senisest enam äritegevusele.

Elisa juhatuse liikme, ärikliendiüksuse juhi Jüri Teemanti sõnul on iga Eesti ettevõtte eesmärgiks ärilise efektiivsuse suurendamine.  „Elisa Kassa turule toomine on loogiline jätk meie poolt pakutavate pilveteenuste arengukavas. Omaette boonuseks on see, et kõik andmed on salvestatud pilveserverisse ja klient pääseb neile igalt poolt ligi. Kliendil aidatakse seadistada ka kõik seadmed ning eestikeelne klienditugi aitab lahendada probleemid.  Lisaks kaasnevad Elisa Kassa teenusega ka kiire andmesideühendus ja vajalikud seadmed,” lisas ta.

Erply juhi Kristjan Hiiemaa sõnul on nende kogemus näidanud, et nende loodud tarkvara annab ettevõtetele äritegevuseks lisaaega juurde keskmiselt 25% ulatuses. „Paljud Eesti ettevõtjad tegelevad äri asemel raamatupidamisega - meie tarkvara võimaldab suure osa müügi ja arvelduste tööst automatiseerida,“ rääkis Hiiemaa. „Teenus on mõeldud väiksemale jae- ja hulgimüügiga tegelevale väikeettevõttele,“ lisas ta.

Uue põlvkonna tehnoloogia järele on vajadus igal ettevõttel ning Elisa ja Erply ühisteenus annab ärikliendile võimaluse rohkem aega oma põhitegevusele pühendada.

Täna pakub Elisa Erply äritarkvara teenust ka Soome turul. Eestis kasutavad Erply lahendust juba näiteks ONOFF ja IM Arvutid. Maailma tasandil Elizabeth Arden, Garmin ja Revlon. Viimase suure võiduna sai Erply enda kliendiks 500 poega-miljonilise käibega Kanada kaubandusketi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755