30. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue iPhone avalikustamise täpsema aja kohta juba sahistatakse

Foto: pixabay.com
Apple avalikustab uue iPhone 8 nutitelefoni väidetavalt 12. septembril, teatas Wall Street Journal esmaspäeval. Leht viitas asjaga kursis olevate inimeste ütlustele.

Analüütikud on varasemalt prognoosinud, et Apple’i uus telefon tuuakse avalikkuse ette sügisel. Oodatakse, et telefonil on üleni klaasist ekraan ja loobutud on home nupust, mis on asendatud puutetundliku funktsiooniga. Lisaks sellele peaks ettevõte üritusel välja tulema ka iPhone 7 mudelite uuendustega.

Samas kardavad analüütikud, et sündmust võidakse edasi lükata, sest väidetavalt on Apple’il uue telefoni tootmisega probleeme.

Allikas: Äripäev

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755