Autor: ITuudised.ee • 9. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 juht leidis uued väljakutsed

Foto: Aali Lilleorg
Tele2 pikaajaline tegevdirektor Argo Virkebau hakkab aprillist tööle Ekspress Meedia tegevjuhina.

Argo Virkebau on Tele2-s töötanud kokku 11 aastat, ta on olnud nii finantsjuht kui ka tegevjuht. Tema sõnul on see piisav aeg, et hakata mõtlema enesearengule ja proovida teistsugust valdkonda.

“Tele2-ga oleme sel aastal kasvatanud müügitulusid 4 protsenti ja kasumlikkust 7 protsenti. Oleme Eestis välja ehitanud maailmatasemel sidevõrgu, mille teenuseid kasutab ligi pool miljonit klienti. Tele2-l läheb praegu väga hästi ja saan rahuliku südamega vastu võtta uued väljakutsed. Leppisime Tele2 grupi juhtkonnaga kokku, et annan uuele juhile kõik projektid sujuvalt üle ja jätkan ettevõttes kuni kevadeni,” selgitas Virkebau.

Tele2 grupi asepresident Guillaume van Gaveri sõnul  on Argo Virkebau juhtimisel Tele2 arengud olnud väga kiired. „Näiteks juhtis Argo Virkebau edukalt kahe ettevõtte, Tele2 ja Televõrgu liitmist, mille tulemusena saame lisaks mobiiliteenustele pakkuda erilahendusi, mis tõid võidu suurimates riigihangetes nagu näiteks superministeeriumi sideteenuste hange,“ ütles van Gaver.

Argo Virkebau alustas 2006. aastal Tele2-s tööd finantsjuhina ja 2014. aastal jätkas tegevjuhina. Tele2 korraldab tegevdirektori leidmiseks konkursi ning uus juht valitakse lähikuudel.

Tele2 Eesti pakub parima hinnaga kvaliteetseid mobiilside- ja internetiteenuseid nii era- kui ka äriklientidele, osutades Eestis teenuseid rohkem kui 470 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on kaheksas riigis kokku 14 miljonit klienti. Tele2 on 1996. aastast NASDAQ OMX Stockholmi börsi liige.

ASi Ekspress Meedia põhitegevusalad on uudisteportaali Delfi haldamine ja kahe Eesti suurima nädalalehe Eesti Ekspressi ja Maalehe ning päevalehe Eesti Päevaleht väljaandmine. Lisaks annab AS Ekspress Meedia välja ajakirju Maakodu ja Maamajandus ning tegeleb kliendilehtede ja raamatute kirjastamisega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755