21. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Top Connect viib telekommunikatsiooni uuele tasemele

Müügijuht Georgi Smirnov (paremal)
Foto: TOP CONNECT OÜ
Alates 1995. aastast on Top Connect pakkunud usaldusväärseid ning konkurentsivõimelisi telekommunikatsiooni lahendusi, millest moodsaim on virtuaalne telefonikeskjaam. Cloud PBX lahendus (virtuaalne telefonikeskjaam) muudab telefonside kasutamise mugavamaks ja efektiivsemaks ning pakub äriklientidele soodsat võimalust uuendada oma telefonilahendust ja siduda seda teiste IT-süsteemidega.

Tschudi Shiping OÜ (Peter Kiudmaa):«Oleme Top Connecti klient juba 10 aastat. Kõik teenused töötavad alati korralikult. Teenindus on kiire, kõik küsimused lahendatakse väga kiiresti. Eriti meeldib individuaalne lähenemine kliendile. Top Connecti töötajad üritavad alati leida sobiva lahenduse. Kindlasti soovitan Top Connecti kui usaldusväärse telekomiteenuste pakkujat.»

Põhilised eelised

Cloud PBX lahenduse peamiseks eeliseks on antud süsteemi piiramatud võimalused: sisenevate kõnede optimaalne jaotamine töötajate vahel, telefonide liitmine ühtsesse süsteemi, vaatamata nende asukohale (aadress, linn, riik), kõnede salvestamine, teiste riikide telefoninumbrid, virtuaalne faks, automaatne sekretär (IVR), kõnede statistika, telefoniraamat jne. Top Connecti virtuaalne telefonikeskjaam võimaldab juhtida kõiki neid funktsioone läbi veebiportaali ning vajadusel lisada piiramatu arvu uusi seadmeid ja funktsioone.

Lisaks eristab Cloud PBX virtuaaltelefonikeskjaama automaatne uuenemine ning paindlikkus, kuna antud lahendust on võimalik integreerida olemasolevate äriprotsessidega, sealhulgas CRM-iga, mis muudab selle Eestis, omataoliste seas, ainulaadseks.

Eriti atraktiivseks muudab pakkumise aga alginvesteeringute puudumine (ei ole vajadust telefonikeskjaama või sellega kaasnevate programmide hankeks). Klient ei pea katma virtuaaltelefonikeskjaama paigaldamise ning seadistamisega kaasnevaid kulusid. Cloud PBXi seadistamisega tegeleb Top Connecti spetsialist, mille järel saab klient veebiportaali kaudu oma lahendust iseseisvalt juhtida.

Foto: TOP CONNECT OÜ

Funktsionaalsuse kõrgeim tase

Cloud PBX lahendus annab kõikidele Top Connect klientidele võimalusi, mis varem olid oma kõrge hinna tõttu kättesaadavad vaid üksikutele ettevõtetele.

Mugavate uuenduste eredaimaks näiteks on MobileControl, mis võimaldab nii IP-telefonide ja virtuaaltelefonikeskjaama juhtimist kui ka telefonikõnede sooritamist mobiiltelefoni kaudu, kasutades selleks vaid internetiühendust. Säärast lahendust on võimalik kasutada kõikide internetiühendusega seadmete puhul.

Levinuimate telekommunikatsioonilahenduste seas on automaatne sekretär (IVR), mis on viimasel ajal kogunud populaarsust, pakkudes kliendile ligipääsu vajaliku spetsialisti või osakonnani.

Lisaks on ettevõtetele vajalik telefonikõnede salvestamise teenus, mille abil on võimalik analüüsida töötajate tööd ning tõsta nende professionaalset taset. Salvestatud kõnede abil on samuti lihtsam lahendada vaidlusi klientidega.

Vaatamata sellele, et faksiteenus on tänapäeval muutunud vähem populaarseks, on mitmetel ettevõtetel säailinud vajadus fakside saamiseks ning saatmiseks. Modernseks altenatiiviks võib pidada virtuaalset faksi, mille puhul saadetakse ning võetakse faksiteated vastu e-posti kaudu.

Kui teie firma kasutab klassikalist telefonikeskjaama, on teil nüüd võimalus vahetada enda vana telefonikeskjaam välja kaasaegse Cloud PBX lahenduse vastu eriti soodsatel tingimustel. Lisaks uue süsteemi paigalduskulude puudumisele, pakume me uutele klientidele võimalust kasutada nii Cloud PBX teenust kui uusi IP-telefone, kuue kuu jooksul, tasuta.

Lisatasu eest saate te valida ühe meie pakettidest, mis tagavad telefonikõnede soodsa hinna helistamiseks Eesti piires ning paljudesse Euroopa riikidesse, Venemaale ja USA-sse.

Ambitsioonikate firmade jaoks, kes soovivad oma äri edendada väljaspool Eestit, pakume me välismaa telefoninumbrite teenust, mis tagab ettevõttele välismaal asuvate klientide usalduse. Säärasel moel on võimalik äri arendamine välismaal Eestist lahkumata.

Ülipopulaarne teenus Eestis on hetkel aga mass SMS´ide saatmine (Multi SMS), mis võimaldab ettevõtetel teavitada enda kliente kampaaniatest, uutest teenustest, eripakkumistest ning muust vajalikust informatsioonist, pakkudes efektiivsemat suhtlust võrreldes e-kirjade saatmisega.

Lisaks ülalpool mainitud teenustele on Top Connect valmis vastavalt kliendi soovidele välja töötama individuaalseid lahendusi nii firmade kui riigiasutuste jaoks.

Meie kontaktandmed: 

[email protected]

+372 610 9000 www.topconnect.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755