Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 6. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus nutiterminal Eesti turul

Foto: Kuvatõmmis
Tänasest käivitab Eestis oma teenuse mPOS kaardimakseteenuste pakkuja SumUp, kelle nutiterminal võimaldab ettevõtjatel lihtsat ligipääsu kaardimaksetehnoloogiale.

SumUp märgib oma pressiteates, et kaarditerminal jõuab Eestisse ulatusliku laienemise osana 15 uude riiki. Tegemist on ilma püsitasudeta ja digitaalse registreerumisprotsessiga terminaliga, mis sobib just väikeettevõtete või vabakutseliste vajadustele, märgib ettevõte. SumUp aktsepteerib kõiki levinud deebet- ning krediitkaarte, kasutades viipemakset, kiipi või magnetriba.

Praegu on Eestis kasutusel ligikaudu 40 000 kaarditerminali – SumUpi eesmärk on nende endi sõnul see number aastaks 2020 kahekordistada. 

SumUp lisab, et nende aastatulu oli üle 100 miljoni dollari ning iga päev liitub nendega üle 2000 ettevõtte üle 30 turul, s.h USAs, Brasiilias ja Saksamaal.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755