Helmes kasvatas käivet 26,1 miljoni euroni

Jaan Pillesaar
Jaan Pillesaar

Eesti ühe suurema tarkvarafirma Helmese käive kasvas 2017. aastal 17,6 protsenti 26,1 miljonini. Ettevõte puhaskasum suurenes 3,3 miljoni euroni.

Helmese juhi Jaan Pillesaare sõnul oli 2017. aasta ettevõttele taas kõigi aegade edukaim. “Võitsime Skandinaavia, peamiselt Norra ja Rootsi turgudelt mitu suurt võtmeklienti ja laiendasime tegevust Aasias,” ütles Pillesaar.

“Eelmisel aastal liitus Helmesega üle 80 uue tarkvaraeksperdi ning ettevõtte töötajate arv ületas 300 piiri. Kui paljude tehnoloogiafirmade jaoks on peamine investeering toote ehitamine ja turundus, siis Helmese jaoks on peamine investeering inimeste kaasamine, koolitamine ja õnnelikuna hoidmine. Meie kõige olulisem juhtimispõhimõte on, et Helmesega seotud inimesed oleksid pikaajaliselt õnnelikud ja oma tööeluga rahul,” lisas Pillesaar.

Ka 2018 tuleb Helmesele kasvuaasta. “Lisaks jätkuvale orgaanilisele laienemisele plaanime omandada osalusi ka teistes tarkvaraettevõtetes,” lisas Pillesaar. “Kuna Helmese tegevusmudel on oma häid tulemusi maailmaturul tõestanud, siis järgmine loogiline samm on seda mudelit kasvatada, jagada teadmisi võimalikult paljude teiste inimeste ja ettevõtetega,” sõnas Pillesaar.

Eesti suuruselt teise tarkvarafirma Helmese tuntumad kliendid on rahvusvahelised organisatsioonid ja ettevõtted, näiteks OECD, Kühne+Nagel, DNB, Telia Company, SEB, Solera Inc.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara