Autor: ITuudised.ee • 23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaljulaid tutvustas IMFis e-maksuametit ja X-teed

IMFi juht Christine Lagarde ja president Kersti Kaljulaid.
Foto: IMF
President Kersti Kaljulaid kohtus Washingtonis Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) presidendi Christine Lagarde´iga, kellele tutvustas Eesti edusamme e-maksuametist X-teeni.

Kaljulaid selgitas, et Eestis on inimesed alati ise suunanud e-riigi ja digiühiskonna arengut ning riik peab vaid tagama selle turvalisuse. „Ja kui kord juba alustad, siis digist enam tagasiteed ei ole,“ ütles ta.

Riigipea rõhutas kohtumisel, et inimesed ise on kõige paremad digiriigi vedurid ja riik peab omalt poolt vaid tuge pakkuma.

Lisaks räägiti ka sellest, et globaliseeruvas maailmas tuleb juba praegu mõelda, kuidas tulevikutöö hakkab mõjutama meie ühiskondi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755