Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 24. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Eesti võtab ette ümberkorraldused

Foto: Raul Mee
Tele2 ei saa Eestis rahul olla ei käibe ega kasumiga, mis esimeses kvartalis said tugeva languse osaliseks, ning plaanib siin ümberkorraldusi.

"Seoses teises kvartalis toimunud juhtkonna muudatustega Tele2 Eesti ettevõttes, võetakse kasutusele lai valik meetmeid, mis on seotud kulubaasi, turundustegevuste ja tootepakkumiste ülevaatamisega," seisab Põhjamaade telekomiettevõtte Tele2 kvartaliaruandes.Agressiivne võitlus turuosade pärast tähendas esimeses kvartalis suuri allahindlusi. Lisaks mõjutas kliendibaasi negatiivselt Starmani minek Elisa kätte.

Tehnika müük küll tõstis käivet, kuid mobiilteenuste kohalik käive langes eurodes 8 protsenti, see aga langetas korralikult kasumimarginaal - kulumieelse kasumi marginaaliks kujunes 19 protsenti, võrreldes aastataguse 27 protsendiga.Rootsi kroonides arvestatuna langes mobiilikasutajatelt teenitud käive 113 miljonilt 104 miljonile kroonile, kasum kukkus veerandi võrra 35 miljonile kroonile.Tele2 Eesti üksusel oli siin 459 000 mobiilside klienti, 15 000 vähem kui aasta tagasi.Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755