Autorid: ITuudised.ee , Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 13. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida on äril võita masinõppest?

Vasakult paremale: Hendrik Luuk, Kristian Allikmaa, Taavi Tammiste ja Andrei Doman
Foto: Äripäev
Masinõpe võib olla üks vajalik tööriist, millega vabastada inimesi lihtsatest ning tüütutest ülesannetest. Sellega aga meetodi kasutusväli ei piirdu, eelkõige võib masinõpe abiks olla igasugust sorti prognoosimisel.

Kuidas rakendada AI ja masinõppe võimalusi parema teenusedisani huvides? Milliseid probleeme see endas kätkeb ja kui suurt võitu tasub oodata? Millised on AI projektide juhtimise eripärad? Nendel ja mitmetel teistel teemadel tuleb juttu parimate praktikate seminaril "Kuidas edukalt rakendada tulevikutehnoloogiaid ja juhtida strateegilisi IT-projekte?"

Info ja registreerimine SIIN.Pane end kohe kirja!

Seekordses saates „Viimane mudel“ tulebki juttu masinõppest – mida see üldse endas ette kujutab; kus võib ettevõtluses masinõppe näpujälgi juba kohata ning kuidas võiks masinõpet äriliselt enda kasuks tööle panna. 

Külas on Hendrik Luuk (Alphablues), Kristian Allikmaa (Datafruit), Taavi Tammiste (Sifr) ning Andrei Doman (Mooncascade). Saadet juhib Priit Pokk.

Saadet toetab Telia.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755