Autor: Indrek Mäe • 19. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi diginomaad kasutab ainult krüptoraha

Diginomaad Per Hakansson
Foto: Urmas Kamdron
Ma kasutasin terve eelmise aasta ainult krüptoraha, ütles Pärnu Juhtimiskonverentsil esinenud innovatsiooni ja muudatuste eestkõneleja, rootslasest diginomaad Per Hakansson.

Pool elust maailma eri paigus elanud Hakanssoni sõnul on uued suured võimalused plokiahela tehnoloogiates ja krüptomaailmas. Tema sõnul võimaldavad uudsed tehnoloogiad töötada kus iganes ja meie elu muutub täielikult. „Kasutan krüptoraha, et maksta arveid, hoolimata sellest, millises maailma osas ma asun,“ tunnistas ta. 

Samuti aitab plokiahela tehnoloogia võidelda piraatluse vastu. „Inimesed tarbivad üha enam muusikat, kuid nad pole harjunud selle eest maksma. Kuidas seda selle tehnoloogia abil muuta?“ uuris üks muusik Hakanssonilt. „Saad oma toodangut senisest paremini jälitada ja nii on piraatide vastu lihtsam ka seadust kasutada,“ vastas ekspert.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755