Autor: ITuudised.ee • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa ärikliendiüksust asub juhtima Margus Vaino

Alates 20. juulist 2018 asub Elisa Eesti ärikliendiüksuse juhi ja juhatuse liikmena tööle senine Santa Monica Networks tegevjuht Margus Vaino.

Elisa tegevjuht Sami Seppäneni sõnul on Margus Vaino end suurepäraselt tõestanud juhtides Eestis üle kümne aasta edukalt turvalisi võrgu- ja andmekeskuste lahendusi pakkuvat ettevõtet Santa Monica Networks. „Eelmisel aastal Elisa ja Santa Monica Networks liitusid ning järgmiseks loomulikuks sammuks ongi kahe ettevõtte kompetentside ühendamine meie äriklientide paremaks teenindamiseks. Elisal ja Santa Monica Networksil on palju kattuvaid kliente ning näeme, et suudame üheskoos oluliselt rohkem tõhustada klientide äriprotsesse ning toetada ettevõtteid digitaliseerimisel,“ rääkis Elisa tegevjuht.

Margus Vaino
Foto: Mattias Tammet

Elisa ärikliendiüksuse juht Margus Vaino märkis, et Elisa on olnud edukas äriklientidele telekomiteenuste pakkumisel ning Santa Monica Networks omakorda on turuliider infrastruktuuri lahenduste pakkumisel eraettevõtetele ja riigisektorile. „Elisa ärikliendiüksuse visioon on olla suunanäitaja riigi- ja äriettevõtete digitaliseerimise protsessis. Äri ja IT lähenevad teineteisele üha enam, sest aitavad luua uusi võimalusi ja viia e-lahenduste abil organisatsioonide toimimise ja infovahetuse täiesti uuele tasemele,“ rääkis Vaino. „Digitaliseerumine, tehnoloogia kiire areng ning ettevõtete kasvavad spetsiifilised vajadused suurendavad IT olulisust ning telekommunikatsiooniteenuste ja IT-lahenduste üheks kombineerimine on loomulik samm edasi meie klientide äritegevuse toetamisel.“

Seppänen rõhutas Elisa üha kasvavat rolli Eesti telekommunikatsiooni turul. „Oleme olnud Eesti telekomituru kiireim kasvaja nii käibes kui ka kliendiarvus ning läbi selle saavutanud turuliidri positsioonid erakliendi ja kõnekaardi ning TV-teenuste segmentides. Tahame kasvatada oma osakaalu ka ärikliendi segmendis ning valitud strateegia võimaldab meil seatud eesmärki ka saavutada,“ kinnitas Elisa tegevjuht.

Margus Vaino on lõpetanud Tartu Ülikooli ärijuhtimise ja panganduse erialal ning jätkanud õpinguid EBSis rahvusvahelise ärijuhtimise erialal.

Aastatel 2005-2007 töötas Margus Vaino Santa Monica Networks Groupi juhatuse esimehe ning 2005-2018 Santa Monica Networks AS juhatuse liikmena. Enne seda töötas Margus Vaino Falck Eesti tehnika osakonna direktorina.

Senine Elisa ärikliendiüksuse juht Jüri Teemant otsustas teha karjääris kannapöörde ning võtta vastu väljakutsed uues valdkonnas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755