Autor: Indrek Kald • 22. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify laienes Rumeenias ja Mehhikos

Taxify laienes mitme miljoni uue võimaliku kliendini.
Foto: Andras Kralla
Hiljuti suurest rahakaasamisest teatanud transpordiplatvorm Taxify laienes Rumeenias ja Mehhikos uutesse linnadesse.

Rumeenias tegutseb Taxify nüüd elanike arvult kolmandas linnas Cluj-Napocas (üle 300 000 inimese) ning Mehhikos suuruselt neljandas linnas Guadalajaras (1,6 mln inimest).

"Uute võimalike sihtriikide kõrval on oluline otsida laienemisvõimalusi ka nendes regioonides, kus oleme juba edukalt kanda kinnitanud. Nii Mehhikos kui ka Rumeenias on Taxifyl olemas tugev kliendibaas, mida nüüd väiksemate linnade arvelt kasvatama asume," kommenteeris Taxify asutaja ja juht Markus Villig.

Juba varasemast on Taxify Mehhikos tegutsenud nii Mexico Citys, Durangos kui ka Monterreys. Rumeenias on Taxify platvorm olnud seni kasutusel pealinnas Bukarestis, kus paikneb ka üks Taxify arenduskeskustest.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Ettevõte tegutseb rohkem kui 25 riigis, vahendades kümneid miljoneid sõite aastas.

Mõne nädala eest kaasas Taxify investoreilt üle 150 miljoni euro.

Markus Villig esineb tänavu 4. oktoobril Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan 2019.

Tänavu esinevad Äriplaanil lisaks Villigile veel Vjatšeslav Leedo, Tiit Pruuli, Indrek Kasela,

Andres Allikmäe, Ardo Hansson, Tiit Kuuli jpt. Konverents toimub 4. oktoobril.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755