Autor: ITuudised.ee • 2. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristo Kaasan asus Levira tehnoloogia- ja IT-direktori ametisse

Alates 1. juulist on digiteenuste ettevõtte AS Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan, kes seni töötas ettevõtte IT-juhina, teatas ettevõte.
Kristo Kaasan
Foto: Levira

”Levira on viimastel aastatel ärilises mõttes palju muutunud ja viib läbi teenuste ulatuslikku digitaliseerimist. Meie teenused sõltuvad üha rohkem IT-st ning Kristo IT taust aitab Levira arengule hästi kaasa,“ ütles Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste.

„Levira on muutunud kaasaegseks digiteenuste ettevõtteks, kus tehnoloogia mängib suurt rolli nii telepildi tootmises kui ka andmekeskuse käitamisel. Oma era- ja avaliku sektori kogemusega soovin aidata kaasa Levira konkurentsivõime tõstmisele ning usun, et kasuks tuleb minu huvi raadioside vastu, kuna olen ise raadioamatöör,“ sõnas Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan.

Enne Leviraga liitumist töötas Kaasan aastatel 2013–2018 Eesti välisministeeriumi infotehnoloogia osakonna peadirektorina ning enne seda kolm aastat julgeoleku- ja haldustalituse juhina Eesti esinduses EL-i juures Brüsselis. Varasema töökogemuse hulka kuuluvad eri ametid samuti välisministeeriumis.

Kaasan on lõpetanud Tallinna Ülikooli ärijuhtimise magistriõppe IT-juhtimise alal ning IT Kolledži IT-süsteemide administreerimise alal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755