Samsungi müügimaht on kasvanud võimsalt

Samsungi nutitelefonide uusimate mudelite - nt Galaxy S9, S9+, Note8, S8 ja S8+ - müügimaht on tänavu esimesel poolaastal aastataguste tippmudelitega võrreldes 26% suurem.

Samsungi Electronics Balticu kokkuvõttest selgub, et Baltikumis on kuni aastavanuste tipptelefonide müügisummad kasvanud kokku 26%, Eestis on vastav number 16%, Leedus 21% ning Lätis lausa 54%.

Samsung Eesti mobiilidivisjoni juhi Antti Aasma sõnul näitab trend, et inimesed hindavad uusimat võimekat tehnoloogiat kõrgelt ning soovivad ajaga kaasas käia, samuti on kasutajate jaoks oluline saada asjatundlikku nõu ning soodustusi teistelt ökosüsteemi toodetelt.

“Üks põhjuseid, miks inimesed uusi telefone innukalt ostavad, on kindlasti, et käesoleval aastal oleme oma koostööpartneritega panustanud senisest tugevamini sellesse, et pakkuda telefoni ostu korral klientidele lisahüvesid – Samsungi Akadeemias toimuvaid tasuta koolitusi, võimalust vahetada oma vana telefon soodsa hinnaga uuema vastu välja, tasuta lisaseadmeid,” rääkis Aasma.

Sarnaselt nutitelefonide tippmudelitele on Samsung tuntavalt suurendanud ka kaasaskantavate nutiseadete, nagu aktiivsusmonitoride ja nutikellade müüki.

“Kogu Baltikumis on kaasaskantavate nutiseadmete müük kasvanud 19%, mis näitab, et inimesed soovivad järjest enam oma kehalist aktiivsust jälgida ning nutikellade abil mugavalt kõige kiirema infoga kursis olla,” kommenteeris Aasma.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara