Trükikoda trügib reklaamifirmade mängumaale

Xerox iGen 5
Digiprinter Xerox iGen 5.

Digitrükikoda Librix Print investeeris uutesse tehnoloogiatesse üle poole miljoni euro ning sisenes reklaami- ja digiagentuuride mängumaale.

Librix Print pakub ettevõtetele veebipõhist disaini-, tootmis- ja trükikeskkonda Wabrix. "Kõiki korporatiivtrükiseid on võimalik hallata lihtsalt, mugavalt, ühest kohast ja 24/7. Selleks puudub vajadus hoida tööl inimest või palgata disainerit-kujundajat," ütles Librix Prindi juht ja omanik Alar Vettik.

Teine Librix Prindi pakutav uus tehnoloogia on digitaalne keskkond Circle. See aitab Vettiku sõnul hallata ning juhtida ettevõtetel kommunikatsiooni oma klientidega, valmistada ette ja viia läbi kampaaniaid, et kliente hoida ja kliendibaasi kasvatada ning korraldada sündmusi ilma lisatööjõudu palkamata.

Digitrükikoda teeb kõik eespool kirjeldatu vajadusel füüsiliselt valmis, kasutades selleks Xerox iGen 5 digitaalset printerit. "Teist sellist printerit pole terves Baltikumis, tegemist on absoluutse tipptehnoloogiaga," märkis Vettik.

Digitrükikojas Librix Print ei tööta ühtegi müügiinimest. Ettevõtte arengut on edasi viinud tehnoloogia kasutuselevõtmine, mis on kasvatanud viimase kuue aastaga tootmisvõimekust sada korda. Printimisteenuse pakkujast on saanud marketingiteenuse pakkuja.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara