Autor: Indrek Kald • 17. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarkvarakonverents toob Tallinna üle 40 IT-spetsialisti

Ewan Slater IT-firmast Oracle esinemas mullusel konverentsil.
Foto: Topconf
Novembris toimuval kuuendal tarkvarakonverentsil Topconf Tallinn arutlevad IT-valdkonna väljakutsete teemal kolme päeva jooksul üle 40 IT-valdkonna spetsialisti.

"Alates 2012. aastast, mil toimus esimene Topconf Tallinn konverents, on meie eesmärgiks olnud katta kõik tarkvaraarendusega seonduvad teemad, pakkudes kõikidele osalejatele võimalust õppida midagi uut," ütles konverentsi peakorraldaja Chris Frei.

"On oluline mõista, et tarkvaraarendus hõlmab endas palju enamat kui ainult koodide kirjutamist ning et paljud teised tegurid nagu meeskonnatöö, andmeanalüüs ja tootehaldus on projekti edukaks teostamiseks olulised," lisas ta.

Kolmepäevase konverentsi jooksul saab Kultuurikatlas osaleda rohkem kui 40 loengus ja töötoas, kus esinejad jagavad oma kogemusi. Esitlused toimuvad mitmetel teemadel nagu näiteks Java, Agile, eetiline disain, jätkusuutlikkus, front-end arendus, suurandmete analüüs jms.

Topconf Tallinn sai alguse kuus aastat tagasi koos Skype´i ja Nortali abiga. Tocponf Tallinn on kasvanud kohalikust tarkvarakonverentsist rahvusvaheliseks ürituseks, kus osalevad valdkonna spetsialistid ja entusiastid nii Austraaliast, Ameerikast kui ka Euroopa riikidest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755