Autor: Indrek Kald • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirmad avavad koostööd suurettevõtetega

Level11 seminar.
Foto: Level11
Tänasel Level11 suur- ja idufirmade koostööprogrammi rahvusvahelisel seminaril jagavad oma kogemusi ühisprojektidest Perfektio Soomest, Ignite Sweden Rootsist ning eestlaste asutatud High-Mobility.

Perfektio on tarkvaraettevõte, mis teeb koostööd suurte korporatsioonidega, et leida ärikriitilisi probleeme, luua lahendusi ning testida neid kiirelt ja odavalt. Traditsiooniliste tarkvaraprojektide kõrval pakuvad nad UX ja teenuste disaini ning viivad läbi ka häkatone, et edendada ettevõtete innovatsioonipotentsiaali. Perfektiot esindab Olli Savisaari.

Ignite Sweden on Rootsi suurim idufirmade ja suurettevõtete kokkuviija, aidates idufirmadel leida nende esimesed suurkliendid ning katsetades erinevaid koostöömudeleid ka muudes formaatides. Neid tutvustab Stina Lantz.

High-Mobility pakub platvormi, mis võimaldab autotööstusele suunatud rakenduste arendajail oma äppe arendada standardse AutoAPI abil vastavalt autotootjate vajadustele ning neid tootjatega testida ja piloteerida. Seminaril räägib High-Mobility eeskätt oma kogemustest BMW Startup Garage ning StartupAutoBahn kiirendeis. High-Mobility kliendid on nii Porsche, Volkswagen kui ka Mercedes-Benz. Idufirma poolt esineb Kevin Valdek.

Lisaks teeb võõrustaja Tallink seminari lõpus tuuri oma kõrvalasuvas kontorihoones ning Tallinkit tutvustades räägitakse muuhulgas ka sellest, kuidas ja millist koostööd teeb laevandusfirma iduettevõtetega ja kuidas enda äri edendamiseks vajalikke innovaatilisi lahendusi otsib.

Innovatsiooniprogramm Level11 on ellu kutsutud Kredexi ja Startup Estonia poolt ning viiakse ellu BDA Consultingu ja teaduspargi Tehnopol koostöös. Teenuseid rahastatakse "Startup Estonia programmi" raames Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendeist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755