Autor: Indrek Kald • 23. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fundwise sai Admiral Marketsilt 100 000 eurot

Fundwise´i asutaja ja juht Henri Laupmaa.
Foto: Eiko Kink
Finantsteenuste ettevõte Admiral Markets AS investeeris ühisrahastusplatvormi Fundwise 100 000 eurot, et koostöös edendada Eestis ühisinvesteerimist.

Admiral Marketsi juhatuse esimehe Sergei Bogatenkovi sõnul on Fundwise´i kaudu ellu viidud edukad projektid tõestanud, et ühisinvesteerimise järele on nõudlus nii kasvuettevõtete kui ka investorite seas. "Admiral Markets näeb valdkonnas häid arenguvõimalusi ning seetõttu otsustasime sõlmida Fundwise´iga koostööleppe," lisas ta.

Fundwise´i juhatuse esimees Henri Laupmaa näeb koostöös potentsiaali. "Oleme alustanud ühist analüüsi, kuidas muuta ühisinvesteerimine veelgi atraktiivsemaks ning kaasata ettevõtetesse rohkem investoreid nii Eestist kui ka mujalt," sõnas ta.

Fundwise on Balti riikide esimene osaluspõhine ühisrahastusplatvorm, mis on mõeldud ettevõtjatele ja investoritele. Platvormi käivitasid loominguliste ideede toetamiseks loodud ühisrahastusplatvormi Hooandja tegijad.

Ühisinvesteerimine on alternatiivne kapitali kaasamise võimalus ettevõtetele, kellele pangad või riskikapitalifondid ei paku sobivaid finantseerimislahendusi või kes ei soovi oma äri edendamiseks laenu võtta. Investorid saavad tehingu vastutasuks osaluse ettevõttes.

Admiral Markets on rahvusvaheline finantsteenuste kaubamärk, mille alt pakutakse klientidele Forex- ja hinnavahelepingute (Contract for Difference ehk CFD) võimendatud veebipõhist kauplemisteenust börsivälisel turul ning ka börsil noteeritud instrumente.

Eestis asutatud investeerimisühing Admiral Markets AS on Admiral Markets Group ASi tütarettevõte, millel on õigus osutada investeerimisteenuseid Eesti finantsinspektsiooni tegevusloa alusel Euroopa Liidus ning Euroopa majanduspiirkonna riikides.

2001. aastal asutatud Admiral Markets Group on oma reguleeritud investeerimisühingutest tütarettevõtete kaudu füüsiliselt esindatud 16 riigis ning omab kliendiportfelli enam kui 110 riigis.

Admiral Marketsi võlakirjad on noteeritud Nasdaq Balti börside võlakirjanimekirjas ning võlakirjadega kaubeldakse Tallinna börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755