Autor: Indrek Kald • 12. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaido Ulejev hakkab juhtima mänguäri veebis

Betsson Groupi juht Baltimaades Kaido Ulejev.
Foto: Andras Kralla
Varasem Triobeti Baltimaade turundusjuht Kaido Ulejev asus vedama hasartmänguettevõtte Betsson Group ärioperatsioone Balti riikides. Suur osa nende IT-arendusest valmib Tallinnas.

Ulejevi sõnul on Betsson Group globaalne ettevõte, mis opereerib enam kui 20 üleilmset online-hasartmängu kaubamärki. "Betssonil on Baltikumis kõigi kolme riigi litsentsid ning Betsafe´i kaubamärgi alt oleme regiooni juhtiv operaator," ütles ta.

"Euroopa hetketrendi iseloomustabki, et järjest enam riike reguleerib oma turul online-hasartmängu valdkonda ja selles mõttes on Eesti hea näide, kuidas mõistliku seadusandlusega saab siia tuua ka rahvusvahelisi ettevõtteid," lisas Ulejev.

Tema hinnangul on online-mängufirmadest saanud väga arenenud IT-ettevõtted ning oluline osa Betsson Groupi arendusest tehakse just Eestis. "See on väga oluline, sest meie visiooniks on kliendikogemuse ja platvormi arendamine ning uute originaalsete toodete turule toomine," sõnas Ulejev.

"Kui rääkida näiteks tootevalikust, siis ainuüksi spordipanustamiseks pakutavate sündmuste arv on viimaste aastatega mitmekordistunud ning klientide hulgas on enim populaarsust kogunud reaalajas panustamine, mis nõuab meilt veelgi põhjalikumat tehnilist eeltööd ja monitooringut," lisas ta.

Kaido Ulejev asus Betsson Groupi kuuluva Triobeti turundust juhtima 2015. aastal. Möödunud aastal võttis Triobet üle Betsafe´i kaubamärgi ning sellest sai ainus kõigis Balti riikides tegutsev rahvusvaheline online-hasartmänguportaal. Varasemalt tõi Ulejev turule OEG kaubamärgi Olybet ning töötas ligi 12 aastat Ekspress Grupi ettevõtteis.

Betsafe´i uue turundusjuhi kohale asub Martin Varrand, kes töötas eelnevalt Optibeti brändiga Eestis ning omab kogemust digiturunduse valdkonnas. Endine Betsson Groupi Balti riikide ärioperatsioonide juht Ilze Jansone asus tööle Londonisse, hasartmängu valdkonnas tegutsevasse idufirmasse.

Betsson Group on 55aastase kogemusega veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõttele Betsson AB. Gruppi kuulub üle 20 hasartmängubrändi, sh betsson.com, betsafe.com ja nordicbet.com.

Betsafe on enam kui 11 tegutsemisaastaga Eesti vanim spordiennustusportaal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755