Autor: Indrek Kald • 13. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELi digiliidrid arutasid Tallinnas edulugusid

Taxify kaasasutaja Martin Villig.
Foto: MKM
Euroopa Liidu digitaalvaldkonna juhtivad riigid arutasid Tallinnas ühtse siseturu edulugusid, teiste seas esines neile ka Taxify kaasasutaja Martin Villig.

Kohtumist juhtis ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist ning ettekanded tegid Google´i, Taxify, The Lisbon Councili ja rahandusministeeriumi esindajad.

Tammisti sõnul oli kohtumise eesmärk arutleda, millise suuna peaks Euroopa Liit võtma, et liikmesriikide ühtne siseturg oleks ettevõtjatele tänasest veelgi atraktiivsem.

Kõrgetasemelisel kohtumisel osalesid Suurbritannia, Taani, Hollandi, Tšehhi, Soome, Iirimaa, Luxemburgi, Poola ja Rootsi digitaalvaldkonna ministrid ja ministeeriumide esindajad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755