Autor: Indrek Kald • 12. aprill 2024

Lõppeb soodushind IT-juhtimise aastakonverentsile

Pühapäeval, 14. aprillil kehtib viimast päeva soodushind IT-juhtimise aastakonverentsile, mis toimub mai keskel Tallinnas.

Oma kogemusi ja nõuandeid jagavad IT-juhtimise aastakonverentsil Eesti mõjukaimaks IT-juhiks valitud Agnes Roos, mitmes ettevõttes tehnoloogiajuhina töötanud Agur Jõgi, tööstusettevõtte Barrus IT-juht Vaido Otsar, Omniva toote- ja arendustiimide juht Kristel Leisalu, Telia Eesti riskijuht Andreas Meister, HANZA Grupi infoturbejuht Kristian Teiter, Cybersi juht Jürgen Erm jt.

Suhtluspaus 2023. aasta IT-juhtimise aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Seekordse konverentsi teemadeks on muutused IT-juhi töös, tehisintellekti rakendamine ja ohud, IT-tiimide ehitamine, soovitused digitaliseerimiseks, ülevaade muutustest tarkvaraarenduses, küberturbe nõuanded jms.

Loe lisaks
IT-juhtimise aastakonverents: AI nipid ja ohud, mitmed kogemuslood, IT-juhi roll ja tulevik

IT-juhtimise aastakonverents pakub kuulamiseks ja kaasa mõtlemiseks mitmeid kogemuslugusid Eesti ettevõtetelt, samuti võimalust esinejailt lisa küsida ning suhelda kolleegide ja partneritega.

Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses 14. mail toimuvale konverentsile on oodatud IT- ja tehnoloogiajuhid, teised valdkonna eest vastutajad Eesti organisatsioonides, samuti IKT-sektori ettevõtjad ja juhid. Kümned ja kümned inimesed on end juba kirja pannud.

Vaata konverentsi programmi ja esinejate nimekirja SIIT ning registreeru soodushinnaga SIIN. Soodushind kehtib 14. aprillini (kaasa arvatud).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755