Autor: Indrek Kald • 15. aprill 2024

Omniva toote- ja arendustiimide juht: lame organisatsioon motiveerib töötajaid rohkem

Väheste juhtimistasemetega organisatsioonimudel mõjub positiivselt nii ettevõttele, juhile kui tiimiliikmele, kinnitas Omniva toote- ja arendustiimide juht Kristel Leisalu.

“Selleks peab meeskonda valima tugevad, iseseisevad ja ennastjuhtiva suhtumisega liikmed ning organisatsioonist peab olema tugi alt-üles juhtimisstiilile,” lisas ta.

Omniva toote- ja arendustiimide juht Kristel Leisalu avab oma kogemusi IT-tiimide juhtimisel 14. mail IT-juhtimise aastakonverentsil.
Foto: Omniva

Leisalu sõnul annab flat ehk lame struktuur töötajatele rohkem otsustusvabadust ja vastutust ning tekitab kõrgemat motivatsiooni ja pühendumist. “Ettevõtte jaoks tähendab meeskonnaliikmete iseseisvus kiiremaid otsuseid ja paindlikku reageerimist,” kinnitas ta.

Tiimiliikmed võtavad rohkem initsiatiivi

“Juhina võib isegi igav hakata, sest tiimiliikmed “võtavad” initsiatiivi ja palju algatusi enda peale. Siin peabki juht aru saama, et ta saab tegelikult keskenduda laiemalt ettevõtte toetavatesse tegevustesse,“ lisas Kristel Leisalu.

Loe lisaks
Omniva sai Pipedrive’i ja Elisa taustaga inseneriala juhi. “Soovin muuta IT-arengu kiiremaks”

Edukas flat-tiimi juhtimine vajab tema sõnul kindlasti ühiste eesmärkide mõistmist, selget suhtlust ja konfliktide efektiivset lahendamist.

Ettekanne 14. mail IT-juhtimise aastakonverentsil

Omniva toote- ja arendustiimide juht Kristel Leisalu räägib 14. mail IT-juhtimise aastakonverentsil kogemustest ja väljakutsetest IT-meeskondade ehitamisel.

Sel valdkonna tippsündmusel esineb hulk tehnoloogiajuhte ning IKT-ala eksperte, kes jagavad kogemusi, annavad nõu ning sõnastavad julgeid visioone. Tulge kuulama, aruteludes kaasa lööma, kohtuma kolleegide ja partneritega!

Loe lisaks
IT-juhtimise aastakonverents: AI nipid ja ohud, mitmed kogemuslood, IT-juhi roll ja tulevik

Saate teada, kuhu areneb lähiaastail IT-juhtimise valdkond, millega säästa organisatsiooni IT-kuludest 20-30%, miks olla ettevaatlik ChatGPT ja muu tehisintellekti osas, kuidas end küberruumis kaitsta, ehitada IT-tiimi, äri digitaliseerida jne jne.

Lisainfo ja registreerumine:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755