Autor: Indrek Kald • 9. juuni 2020

Värske mulje Ülemiste Cityst: ajast ja arust

Kuigi paljusid IT-firmasid koondava Ülemiste City arendajad kinnitavad, et sealsed ettevõtted kasvavad muust Eestist kiiremini ning ärilinnakus töötajail on riigi keskmisest palju kõrgem palk, jätavad nad ise ajast-arust mulje.
Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak ja Mainori juht Kadi Pärnits uuringu esitlusel.
Foto: Karli Saul

Oktoobris 2018 tutvustas Mainor Ülemiste oma ärilinnaku ettevõtete uuringut – käive, eksport, palgad jne –, tuginedes aasta varasematele andmetele. Täna esitleti uut analüüsi, seekord paraku kahe aasta vanuste numbritega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755