Autor: Peeter Koppel • 17. veebruar 2021

Peeter Koppel: tervishoius käib tehnoloogiline revolutsioon, risk on suur, aktsiad kallid

Uued tehnoloogilised vahendid teevad tervishoius revolutsiooni, usub SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel. Ent aktsiahinnad on juba kõrgel, sest tervisetehnoloogia valdkonnal on kõrgem risk kui aktsiaturul tervikuna.
SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.
Foto: Liis Treimann

Tervishoid seisab silmitsi suurte üleilmsete muutustega, kus aina vähemate ressursside abil tuleb kanda hoolt vananeva rahvastiku eest, kelle vajadused on suurenenud ja kelle ligipääs hooldusele on veelgi ebavõrdsem.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052