22. september 2021

TalTechi IT-dekaan välistudengitest: paari aasta taguste numbrite juurde me enam tagasi ei lähe

Tulevikus omandab oluliselt tähtsamat rolli eestikeelse kõrghariduse pakkumine, kinnitab TalTechi IT-teaduskonna dekaan Gert Jervan ning lisab, et paari aasta taguste välistudengite numbrite juurde tagasiteed pole.
TalTechi IT-teaduskonna dekaan Gert Jervan.
Foto: TalTech

IT-teaduskonnas lõpetas suvel õpingud 675 IT-erialade tudengit, mis on kõigi aegade parim tulemus. Mis saab aga edasi, analüüsib tehnikaülikooli IT-teaduskonna dekaan Gert Jervan.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474