Autor: Kreet Solnask • 6. mai 2022

Eemalda äriprotsessist väärtusetud tegevused, kuid kaalu ühte täiendavat kriteeriumi

Üldiselt võib väärtusetud tegevused äriprotsessist rahumeeli eemaldada, kuid on üks täiendav kriteerium, mida kaaluda, soovitab koolitaja Kreet Solnask.
Koolitaja Kreet Solnask.

Olen oma töös alati instinktiivselt lähtunud sellest, et iga tegevuse puhul tuleb aru saada, miks ja kelle jaoks seda tehakse. Sellest tulenevalt olen paika pannud tegevuse fookuse nii, et see võimalikult palju väärtust pakuks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052