Autor: Mait Kraun • 26. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple teatas uuest uudisteteenusest

Apple teatas, et hakkab pakkuma uudisteteenust, mille nimi saab olema Apple News+, vahendab CNBC.
Apple CEO Tim Cook esitleb uudisteteenust Apple News+
Foto: NOAH BERGER

Uut teenust hakatakse Apple’i praeguse uudisterakenduse kaudu. Praegu pakutakse seal iOSi kasutajatele paljude tuntud väljaannete sisu. Apple’i uudisterakenduse jaoks on tegemist korraliku lisaga ning sellega siseneb ettevõte agressiivsemalt digimeedia turule.

Apple’i tegevjuht Tim Cook ütles esmaspäeval, et Apple News rakenduse kasutajad loevad iga kuu enam kui 5 miljardit artiklit.

Rakenduse uuendus integreerib ajakirjad, digiartiklid, uudiskirjad ja erinevad visuaalselt kujundatud videolood ning artiklid. Apple News+ rakenduse peamine info hakkab tulema Los Angeles Timesist ja Wall Street Journalist. Digimeedia sisu hakkab Apple’ile pakkuma TechCrunch, Vox ja Skimm. Uuendatud teenus hõlmab endas rohkem kui 300 erinevat ajakirja.

Kogu teenus maksab kuus kokku 9,99 dollarit ning esimene kuu on tasuta.

Apple rõhutas ka oma uuendatud privaatsuspoliitikat, mis on ettevõtte populaarsust tõstnud. Õunafirma ei jälgi, mida sa loed ning reklaamijad ei saa inimeste ajaloo põhjal neile reklaame suunata, ütles Apple’i rakenduste äri asepresident Roger Rosner esmaspäeval.

“See, mida sa Apple Newsist loed, ei järgne sulle internetti,” nentis Rosner.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755