Autor: Birjo Must • 1. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnoloogiafirmade tulemustest ja välisturgudele murdmisest

Tesla teatas sel nädalal oma neljanda kvartali tulemused. Sellest, kas tulemused vastasid ootustele või mitte, kõnelesime reedeses hommikuprogrammis.
Foto: EPA
Reedeses hommikuprogrammis rääkisime kaugetele sihtturgudele sisenemisest ja sellest, miks saab seda mõnes valdkonnas teha vaid riigi abiga. Külas olid ettevõtte GoSwift üks omanik ja juht Madis Sassiad ja välisministeeriumi äridiplomaatia büroo direktor Marki Tihhonova-Kreek.

Vestlesime ka Toom Tekstiil ASi nõukogu esimehe Innar Susiga sellest, miks pole tekstiilitootjatel viimase aasta jooksul just kõige paremini läinud.

Lisaks võtsime Äripäeva börsitoimetaja Anu Lillega ette Tesla, Microsofti ja Facebooki tulemused ning vaatasime, mis nende firmade aktsiatest võib hakata edasi saama.

Hommikuprogrammi vedasid Liis Amor ja Birjo Must.

Kuula värsket "Hommikuprogrammi" saadet Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755