Autor: Indrek Kald • 20. detsember 2021

Mida toob algav aasta tehnoloogia valdkonnas?

Vasakul Elisa Eesti äriarenduse valdkonna juht Merli Üle ning paremal Elisa ärikliendi müügi- ja teenindusvaldkonna juht Jürgen Jalakas
Foto: Erakogu
2022. aastal saavad tehnoloogia valdkonnas olulisteks märksõnadeks küberturvalisus, kaugtöö, 5G ja uued seadmed. Viimast jäävad mõjutama ka kiibikriis ning tarneraskused, rääkisid eksperdid "Äritehnoloogia saates".

Mida peaksid ettevõtete juhid ja omanikud nende trendide puhul tähele panema ning kuidas algaval aastal tehnoloogiat firma kasvuks ära kasutada, räägivad Elisa Eesti äriarenduse valdkonna juht Merli Üle ning ärikliendi müügi- ja teenindusvaldkonna juht Jürgen Jalakas. Saadet juhib Indrek Kald.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105