Autor: Indrek Kald • 17. jaanuar 2022

Kuidas juhtida hajutatud tiime muutuvates oludes?

Kriisi alguses unistusena tundunud kodukontoris töötamine tekitab tiimide juhtimisel uusi riske, ent võib soodustada ka agiilsele juhtimisele üleminekut.
Foto: Monkeybusiness images/Scanpix
Elisa Eesti uus juht Andrus Hiiepuu ja Helmese arendusjuht Aino-Silvia Tali arutlevad "Äritehnoloogia saates" selle üle, kuidas ehitada ja juhtida äri ajal, mil paljud tiimid on hajutatud kontori ja kodukontori vahel.

Saatest saab teada, milliseid juhtimisriske tekitavad pidevalt muutuvad olud ning kas kaugtöö võib soodustada agiilsele juhtimisele üleminekut. Külalised arutlevad selle üle, kui pikaajalist plaani agiilsuse juurutamine nõuab ning milliseid muutusi tuleb sealjuures arvesse võtta. Saadet juhib Indrek Kald.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052