Autor: Indrek Kald • 14. veebruar 2022

Kas IKT-ettevõtjad peaksid palgaralli tõttu kasumit rohkem töötajatega jagama?

"Äritehnoloogia saates" räägitakse palgakasvuga kaasnevatest trendidest.
Foto: Andreas Berheide/Scanpix
Analüütikute sõnul on uusi töötajaid värvata soovivad tehnoloogiaettevõtted sunnitud neid kõrgema palga eest konkurentide juurest üle ostma või välismaalt sisse tooma. Äritehnoloogia saates" otsitakse peamiselt vastust küsimusele, kas Eesti ettevõtjad peaksid oma kasumit rohkem töötajatega jagama ja palkasid tõstma?

Samuti räägitakse sellest, kuidas on muutunud ettevõtete värbamiskäitumine ning kuivõrd sunnib palgatõus ja töökäte nappus ettevõtteid automatiseerimisele ja digitaliseerimisele. Arutletakse ka selle üle, mida saab teha riik ja mida ettevõtted.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755