Autor: Indrek Kald • 9. mai 2022

Kuula, millised on alustavate ettevõtete sagedasemad vead

Kaubanduse infosüsteemi Lexi.Market tegevjuht Kari Maripuu jagas saates Ajujahi konkursilt saadud õppetunde.
Foto: Raul Mee
Peagi käivitub taas äriideede konkurss Ajujaht, mistõttu tuleb saates juttu sellest, kuidas testida oma äriidee valmisolekut kiirendis osalemiseks. Saatekülalised räägivad, milliseid vigu Ajujahi konkursil igal aastal tehakse, ning jagatakse soovitusi, kuidas mitu kuud kestvat Ajujahti oma äri eduks kõige paremini ära kasutada.

Külas on Ajujahi mentorid Mailiis Ploomann ja Inge Laas ning mullu konkursil kolmanda koha saanud Lexi.Marketi kaasasutaja Kari Maripuu, kel on endal varasemast samuti mentori kogemus. Saadet juhib Indrek Kald.

Kuula saadet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052