Autor: Indrek Kald • 6. juuni 2022

Suur IT-reform toob ettevõtjaile rohkelt tööd juurde

Vasakul uue IKT-keskuse juht Ergo Tars ja paremal Elisa Eesti ärikliendi IT-teenuste valdkonna juht Tarmo Linnamägi.
Foto: Äripäev
Detsembris alustas tööd riigi uus IKT-keskus, mis võtab järjest tegevusi ja töötajaid üle paljudelt senistelt riigiasutustelt, hakates pakkuma teenuseid ministeeriumitele, omavalitsustele ja asutustele.

"Äritehnoloogia saates" räägiti, mis on selle suure IT-reformi ajendiks, millist koostööd plaanib uus keskus erasektoriga ja milliseid muutuseid toob see kaasa senistele riigi IT-majadele. Neil ja teistel teemadel arutlevad uue IKT-keskuse juht Ergo Tars ja Elisa Eesti ärikliendi IT-teenuste valdkonna juht Tarmo Linnamägi. Saadet juhib Indrek Kald.

Kuula saadet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052