10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-muredest priiks!

Kes meist ei oleks maadelnud tõrkuvate arvutite ning nende erinevate programmidega ja mõelnud, et kuidas küll lihtsalt, ilma kõigi erinevate IT-jamadeta, oma tööd teha saaks.

Nii nagu peaaegu iga haiguse vastu rohtu leidub, on ka nendele muredele olemas lahendus. Telia on oma klientidele loonud teenuse nimega Töökohtade Haldusteenus, mis võimaldab lahendada kõik klientide IT-mured kas kaughalduse või kohalhalduse korras. Kuna Telia pakub perioodil 01.02–31.03.2017 teenust tavahinnast oluliselt soodsamalt, on paras hetk teenusest täpsemalt kirjutada. Töökohtade Haldusteenust tutvustab Telia IT-teenuste juht Taavi Talve.

Töökohtade haldusteenus

Töökohtade Haldusteenusega saab ettevõte keskenduda põhitegevusele ning loovutada kõik arvutitega seonduvad IT-mured Teliale – vahet ei ole, mis täpsemalt muret tekitab. Teenust saab kasutada täpselt sellises proportsioonis, nagu ette­võttel parasjagu vaja on. Näiteks: kui väiksemate IT-muredega saavad ettevõtte töötajad ise hakkama, siis võib teenust tarbida ainult tõsisemate probleemide korral. Ent kui ettevõttes ei ole kedagi, kes arvutite hinge­elu tunneks, saab kasutada teenust nii kaug- kui ka kohalhaldusena. 

Halduspaketile lisaks on võimalik tellida ka lisateenuseid, näiteks rentida ka kõik arvutitöökoha seadmed Teliast. Nii ei ole vaja ettevõttesse soetada ühtegi IT-seadet, vaid neid saab rentida täpselt nii kaua kui tarvis.

Miks kasutada just Telia IT-teenuseid?

Telia haldab igapäevaselt umbes 10 000 arvutitöökohta üle Eesti – väikestest ühemehe-ette­võtetest kuni suurte riigiasutusteni välja. 

Telia peamised eelised:

•    Eesti suurim IT ja telekommunikatsiooni teenusepakkuja, kel on IT-spetsialiste üle Eesti;

•    ühtne vaade kõigist kliendi IKT teenustest ja lahendustest;•    sertifitseeritud personal;•    kogemused erinevate IT- ja andmesideteenuste ning -lahenduste pakkumisel; •    turvaline ja jätkusuutlik koostööpartner;•    lisaks partnerid Lätis ja Leedus.

Veel eeliseid Telia Töökohtade Haldusteenuse kasutamiseks

Töökohtade Haldusteenust kasutades ei pea ettevõte IT-muredega enam ise tegelema ning saab keskenduda oma põhitööle. Samuti on kontrolli all kõik IT-kulud, mis annab ettevõttele parema võimaluse oma rahaasjade juhtimiseks. Töökohtade Haldusteenusele saab juurde tellida ka lisateenuseid nagu seadmete (arvutid, printerid, serverid jne) renditeenus, garantii ja remondivahetus, printerite haldus, võrguseadmete haldus, mobiilseadmete haldus jms.

Kogu info Töökohtade Haldusteenuse kampaania kohta leiate siit: www.telia.ee/ari/ithaldus

TASUB TEADA

KAUGHALDUS ehk IT-murede lahendamine interneti kaudu . .

Teenus on mõeldud väikeettevõttele, mis vajab kompetentset IT-tuge ning hindab madalaid püsikulusid. Teenuspakett sisaldab asjatundlikku kliendituge ning pädevat IT-abi kaughalduse teel.

Kaughalduse pakett sisaldab järgnevat:    •    kliendipöördumiste registreerimist ja IT-spetsialisti abi kaughalduse teel;     •    automaatsete teenuste seadistamist ja kontrolli;    •    klienditoe vahendusel konsultatsiooni IT-süsteemide kasutamisel;     •    võimalust tellida kontorisse tasuline IT-spetsialisti visiit.Fikseeritud kuutasuga kaughalduspaketi kuutasu 49 € – KAMPAANIAHIND kaheks aastaks 25 € kuus

KOHALHALDUS ehk IT-spetsialist tuleb kontorisse

Teenus on mõeldud keskmisele ettevõttele, kus vajatakse tekkinud IT-takistuste lahendamist nii distantsilt kui ka kontoris kohapeal.

Kohalhalduse pakett sisaldab lisaks Kaughalduse paketile veel järgnevat:    •    korralisi visiite ja aruandlust ettevõtte IT seisukorrast ning tehtud tegevustest;     •    intsidentide ja päringute lahendamist IT-spetsialisti külastustega;     •    uute ja olemasolevate seadmete paigaldust ja häälestamist. Fikseeritud kuutasuga Kohalhalduspaketi kuutasu 99 € – KAMPAANIAHIND kaheks aastaks 50 € kuus

Kogu info Töökohtade Haldusteenuse kampaania kohta leiate siit: www.telia.ee/ari/ithaldus

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105