Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 2. detsember 2020

ITM Trade – Tallinna Silicon Valley paradiisisaar

ITM Trade’is töötab täna kaks korda rohkem spetsialiste kui aastal 2016, mis annab võimaluse hallata kordades rohkem projekte
Foto: ITM Trade OÜ
IT-projektide arendamise, elluviimise ja toetamisega tegelev ITM Trade on viimase nelja aastaga kahekordistanud oma spetsialistide arvu, pidevalt tuleb peale uusi ja huvitavaid projekte ning lähiajal plaanitakse maailma üllatada uudse IT-lahendusega.

„Pakume klientidele veebi, loomingu, turunduse ja e-kaubanduse teenuseid, näiteks programmeerimist, SEO-d, veebidisaini, copywriting’ut, rakenduste arendamist ja palju muud. Hetkel pühendamine väga palju energiat maksesüsteemide, ettemaksekaartide ja pankadele orienteeritud tarkvara arendamisele,” räägib ettevõtte projektijuht Darja Silin.

ITM Trade’is töötab täna kaks korda rohkem spetsialiste kui aastal 2016, mis annab võimaluse hallata kordades rohkem projekte. Silin nendib, et ettevõtte tublid töötajad keskenduvad väga pühendatult oma tööle ning klientidele, et aidata neil ellu viia mistahes põnevaid ja tulevikku vaatavaid ideid. „Meil on teotahe, oskused ja kirg, mis juhivad meid. Armastame uuenduslikkust, värskeid mõtteid ning meie väljakutseks on teostada pealtnäha võimatuid projekte, sest see on just see, mida oskame ja teeme! Õigesti läbimõeldud ja sujuv igapäevatöö paneb meie ettevõtte töötama justkui ühe kõikvõimsa mehhanismi.”

Ükski tarkvara ei suuda asendada meeskonna kogemusi

Foto: ITM Trade OÜ

Kuigi peamised kliendid on fintech’i vallast, ollakse aktiivsed tegijad ka paljudes muudes valdkondades nagu e-kaubandus, vaba aeg ja meelelahutus. „Meie jaoks on iga klient oluline, unikaalne ning teeme kõiki projekte suure pühendumisega. Kõik projektid on meie jaoks võrdväärselt tähtsad ning väärt seda, et nende üle uhkust tunda! IT kiire areng, digitaliseerimine ning muud moodsad igapäevatööd on meie ettevõtte tegevusele mõjunud positiivselt ja arendavalt. Areneme koos maailmaga ning püüame käia ajast sammu võrra ees, kasutades alati aktuaalseid lahendusi. Koroonakriis pole meie tegevust eriti palju mõjutanud – võtame olukorda väga rahulikult, teeme vajadusel usinalt kaugtööd ja kõik on hästi!”

Ettevõtte personalijuht Veronika Rodriquez lisab, et tegelikult avaldavad ärile positiivset mõju just eelkõige oma firma inimesed. „Ükski tarkvara ei suuda asendada kogenud meeskonda ettevõtte edukuse saavutamisel! Ka kodukontorisse üleminekud on meie puhul olnud väga sujuvad, sest kõik vajalik tehnika on inimestele tagatud ning seega töö efektiivsust kriis pole mõjutanud. Ainuke asi on kodus töötamise juures see, et kõik igatsevad kontorit, kuna oleme harjunud koos avatud mõnusas keskkonnas üheskoos töötama.”

Lähitulevikus on ITM Trade’il plaanis avada Tallinnas veel üks kontor, kuna ettevõtte kasv on olnud viimastel aastatel väga aktiivne ning olemasolevat pinda hakkab jääma väheks. „Ja juba varsti üllatame maailma uue IT-projektiga, kuid sellest on täna veel vara rääkida,” ütleb Silin.

Eesmärke aitab saavutada selge ja aus partnerlussuhe

Klientide ja partnerite suhtlemises on peamiseks läbipaistvus, sest ainult siis, kui partnerlussuhe on selge ja aus, on võimalik saavutada ühine eesmärk. Rodriquez märgib, et just sellise suhte nimel töötavad kõik ettevõtte inimesed. „Täna on meil tööl 80 inimest, kellest pool on puhtalt IT-spetsialistid: arendajad, QA eksperdid. Kuigi meil on täna koos juba väga tugev meeskond, oleme alati avatud talentidele! Peamine, et inimesel oleks tahet, oskust ning sära silmis.”

Foto: ITM Trade OÜ

Rodriquez lisab, et ITM Trade’i kollektiiv on noor, sõbralik, töökas, ambitsioonikas, vastutustundlik, energiline ja positiivne. „Väärtustame inimestes soovi areneda, tahet aktiivselt osaleda tööprotsessides, professionaalsust, oskust töötada meeskonnas ja armastust selle vastu, millega töötaja tegeleb. Meile kõigile meeldib väga meie lahe töökeskkond ja hubane kontor. See võib tunduda algul ebaolulisena, aga tegelikult on väga tähtis, sest keskkonnast sõltub inimeste tuju ja enesetunne, mis omakorda mõjutab tööd ja selle tulemlikkust. Suures mõnusas avatud kontoris saame kiiresti infot jagada ning see tekitab meeskonnas fantastilise sünergia.”

Hubastes koosolekuruumides saab mugavalt arutada tähtsamaid töömomente ning üheskoos leida vastused tekkinud küsimustele. Samuti on ettevõttes lahe vabaajaruum, kus saab lõuna ajal puhata, kolleegidega lobiseda ning sööke-jooke nautida. Peale mõnusa töökeskkonna pakutakse töötajatele muidugi konkurentsivõimelist töötasu ja karjäärivõimalust, toetatakse nende arengut läbi koolituste ja töötubade ning võimaldatakse eneseteostust. Ja muidugi korraldatakse lõbusaid ja põnevaid ühistegevusi, kus annavad võimaluse lähemalt töökaaslastega tutvuda ning mõnusa laengu uuteks väljakutseteks!

ITM Trade on rohkem kui lihtsalt töö kontoris, see on omapärane kaasaegne elustiil, mis ühendab ja inspireerib meeskonda elada ja tegutseda ühiste eesmärkide täitmise nimel. Positiivne töökeskkond loob võimast sünergiat, mis aitab ühiselt saavutada edu.

ITM Trade – IT-agentuur igaks olukorraks!

www.itm.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755