Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus [email protected] • 1. oktoober 2021

VMware pakub oma esimesel mitme pilve tehnoloogia sündmusel osalejatele eksklusiivset sisu

VMware, üks maailma juhtivamaid infotehnoloogia ettevõtted, jätkab oma kogukonna kokku toomist, kutsudes partnereid 6.-7. oktoobril toimuvale aasta suurimale virtuaalsele sündmusele VMworld 2021 Global Forum: Online Around the Globe.

Sündmus kestab 48 tundi ja selle käigus toimub ligikaudu 1100 esitlust, töötuba, arutelu, virtuaalset näitust, kohtumisi tipptaseme IT-spetsialistide ja arendajatega ‒ tehnoloogiamaailma kõige mõjuvõimsamate isikutega ‒ ja suunamudijatega. Eriti põnevil peaksid olema legendaarse filmi „Tagasi tulevikku“ fännid. Üks foorumil kõnelejatest on Michael J. Fox, selle filmi peaosatäitja, kes on võitnud mitmeid suuri filmiauhindu ning on kirjutanud raamatu ja tegutseb patendivolinikuna.

Foorumi korraldajad lubavad viia osalejad „tulevikku“ ja anda neile aimu, milline tehnoloogiamaailm tulevikus välja näeb: rohkem võimalusi ja lihtsust, rohkem automatiseerimist ja vähem üldkulusid, rohkem valikuid ja ei mingeid järeleandmisi. Foorumi peamised teemad on: äpi moderniseerimine, mitme pilve tehnoloogia, VMware Cloud AWS-is, olemuslik turvalisus, kõikjal töötamine ja palju muud, kuid teemad ei piirdu vaid tehnoloogiaga. Kasulikku teavet leiavad kõigi erialade ja tasemete spetsialistid: IT-insenerid, tehnikud, turustajad, juhid jms. Näiteks annavad maailmaklassi turunduseksperdid nõu, kuidas kindlustada oma ettevõtte edu.

Foorum on tasuta!

Lisainfo: Julija Nekrošienė, tel +370 616 80997, [email protected]

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052