Autor: ATEA • 10. juuni 2022

Atea multimeedialahenduste müügijuht Kristjan Veskus: 3 ettekannet, mida kuulata konverentsil Cisco Live 2022

Atea multimeedialahenduste müügijuht Kristjan Veskus
12.-16. juunil toimub taas Cisco suursündmus Cisco Live, mis leiab sel korral aset Las Vegases. Videokonverentsilahenduste ja võrguseadmete suurtootja Cisco on koondanud üritusele ettekanded parimatelt spetsialistidelt, visionääridelt ja arvamusliidritelt. Seetõttu väisabki konverentsi tavaliselt kümneid tuhandeid inimesi. Kohapealsest kogukonnatunnetusest saab osa ka üritusel veebi vahendusel osaledes.

Atea audio-video multimeedialahenduste müügijuht Kristjan Veskus on välja valinud kolm ettekannet, mida saab Cisco Live’il kuulata tasuta ja mis avavad nii Cisco kui ka üldiselt valdkonna arengusuundi. Ettekanded ei ole üleliia tehnilised ja sobivad hästi ka inimesele, kes igapäevaselt teemaga kokku ei puutu, aga soovib ennast videokonverentsi teemadega rohkem kurssi viia.

Cisco Live’iga on võimalik liituda kõikjal maailmas ja tasuta. Nautige Cisco Live 2022 ettekandeid mugavalt kodus või kontoris. Tutvu konverentsi ajakavaga siin.

16.06 kell 11.30–13.00 „Keynote: Vision for the Future“

Keynote on reeglina Cisco Live’il ettekanne, mida tasub jälgida ainuüksi sellepärast, kui meisterlikult on lavale mahutatud mitmed ettevõtte suurkujud. Esinejate nimekiri on muljetavaldav ning pooleteise tunni sees näeb laval ligi kümmet inimest – üks esinemine põnevam kui teine. Laval on Cisco tegevjuht Chuck Robbins, kes jagab koos teistega Cisco tulevikunägemust ja uuendusi, mis loovad hübriidseid, turvalisi ja ühendavaid kogemusi kõigile. Ettekande tutvustusest leiab järgmise kirjelduse: „Hübriidtöö nõuab paindlikku taristut koos lihtsate, võimsate lahenduste ja usaldusväärsete kliendikogemustega, mis võimaldavad ettevõttel saavutada oma äriprioriteedid. See ei ole pelgalt väärtuse pakkumine, vaid lahenduste loomine, mis panevad inimesi maailmast teisiti mõtlema, olema vastupidavad, ja avaldavad püsivat mõju.“

Tule ja kuula, mida on tehnoloogiajuhtidel öelda, kindlasti soovitame ettekande lõpuni vaadata, sest vestluses Cisco SVP & CMO Carrie Paliniga arutab Emmy-nominent kirjanik Mindy Kaling esindatuse tähtsuse ja oma töös kaasavate keskkondade loomise teekonna üle.

Esinejad: Chuck Robbins, Chair & CEO, Cisco; Todd Nightingale, EVP & GM, Enterprise Networking & Cloud, Cisco; Jeetu Patel, EVP & GM, Security & Collaboration, Cisco; Liz Centoni, EVP, Chief Strategy Officer, & GM, Applications, Cisco; Thimaya Subaiya, SVP & GM, Global Customer Experience, Cisco; Carrie Palin, SVP & CMO, Cisco; Mindy Kaling, Emmy-nominent, kirjanik, produtsent, New York Timesi menukite autor, režissöör ja näitleja

15.06 kell 14.30-15.00 „Thriving in a Hybrid Work World“

Ettekanne on keskendunud just videokonverentsiseadmete temaatikale. Ettekande tutvustuses võetakse käsitletavad teemad kokku nii: „Ettevõtte juhtide tänased prioriteedid on selged: tööjõu paindlikkus ja optimeeritud tööruumid, et pakkuda ühtset ja nutikamat kogemust kodus, kontoris ja mujal. Seansiga liitudes saad teada, miks Cisco on ainulaadsel positsioonil, et aidata ettevõtetel hübriidtöös edu saavutada: alates Cisco laiaulatuslikust tehnoloogiaportfellist kuni vahetu kogemuseni hübriidtöö teerajajana. Lahendustega, mis ühendavad koostööd, võrgustikke ja turvalisust, aitab Cisco luua tuleviku töökorraldust, mis kaasab kõiki.

Esinejad: Javed Khan, SVP/GM, Collaboration, Cisco; Chris Stori, SVP/GM, Engineering, Cisco

16.06 kell 15.30–16.00 „Reimagining Hybrid Workspaces“

See, kuidas me 2019. või isegi 2020. aastal töötasime, ei saa määratleda seda, kuidas me oma meeskondi 2022. aastal toetame. Hübriidtöö on täna teistsugune ja keerulisem kui kunagi varem. Cisco on töötanud hübriidtööruumide ja -stiilide ümberkujundamise nimel, et need vastaksid paindlikkuse ja turvalisuse nõuetele, mida IT-juhid peavad edukaks toimimiseks oluliseks. Kuulake ettekannet, et saada teadmisi selle kohta, kuidas Cisco hübriidtöö väljakutsetele läheneb, ja kuulake, kuidas Ed Green McLaren Racingust on rakendanud neid lahendusi, et pakkuda McLareni meeskondadele hämmastavaid hübriidkogemusi.

Esinejad: Javed Khan, SVP/GM, Collaboration, Cisco; Ed Green, Head of Commercial Technology, McLaren Racing

Cisco Live’il on veel hulk tasuta ettekandeid, mida tasub kuulata. Eelpool tõime välja just videokonverentsilahendustele keskendunud ettekanded, mis aitavad kaugtööd vahetumaks muuta. Teema on aktuaalne juba eesootaval suveperioodil, kus tööd on võimalik teha ka maakodust. Cisco arendab oma videokonverentsiseadmeid ja -lahendusi pidevalt ning täiustab neid süsteeme nii, et kasutajad tunneksid ennast päriselt ühisel koosolekul viibivat. Seadmete valik on lai ning siin saab kindlasti appi tulla hea IT-partner, kes aitab vajadustele ja võimalustele sobiva süsteemi välja valida. Võta meiega ühendust ning Atea spetsialistid aitavad leida parima lahenduse ning selle professionaalselt seadistada.

www.atea.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755