Autor: PPUG Estonia OÜ • 1. veebruar 2023

10. veebruaril toimub Eestis enneolematu rahvusvaheline pilvetehnoloogiaseminar

Reedel, 10. veebruaril 2023 toimub Tallinnas Kultuurikatlas esmakordselt rahvusvaheline pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023”, kus esinevad enam kui 30 tunnustatud eksperti üle maailma. Rohepealinn Tallinnale iseloomulikult on kõikidele osalejatele 9.-12. veebruarini ühistranspordiga liiklemine tasuta!

Hetkel on küll kõik kohad konverentsile broneeritud, kuid korraldajad on loonud külaliste jaoks ootenimekirja. „Ootelist kasvab iga päevaga, nii et paneme kõigile südamele – kui sul on pilet, ent tead juba ette, et ei saa osaleda, siis oleks kena oma broneering teiste heaks vabastada,” ütleb üks konverentsi korraldajatest, Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss. Lisaks on sündmuse idee autorid ja põhikorraldajad Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund ning Sparkle Estonia juht ning kirglik andmevarateemadega tegeleja Pieter Jansen.

Vivian lisab, et „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” puhul on oluline, et seda ei tehta kasumi teenimise eesmärgil. „Me ei tee seda raha pärast, vaid anname inimestele võimaluse üle pika aja kokku saada ning mõtteid jagada. Loodame leida kontakte, kellega koos edaspidi huvitavaid sündmusi korraldada ning ehk muuta ka 10. veebruaril toimuv üritus traditsiooniks. Hetkel käivad veel viimased ettevalmistused, aga tõotab tulla väga äge üritus!”

Konverentsil käsitletakse teemasid, mis pakuvad huvi nii arendajatele, äriinimestele, alustavale ettevõtjale kui ka oma ala eksperdile: Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure. Toimub 30 esitlust, mida viivad läbi enam kui 30 esinejat, kellest suur osa on auhinnatud Microsoft Most Valuable Professional (MVP) tiitliga. Teemadering on väga lai ning välistatud on olukord, kus kuulajatel hakkab igav, sest seminar toimub korraga viies saalis – iga valdkonna jaoks on oma publik.

Korraldajad pakuvad osalejatele võimalust liigelda Tallinnas tasuta ühistranspordiga, mis ühelt poolt läheb Rohepealinn Tallinn 2023 eesmärgiga populariseerida ühistransporti, teisalt annab võimaluse külalistele tutvuda omal käel ajaloolise hansalinna vaatamisväärsustega. „Kõik meie külastajad saavad kaelakaardi, mis tagab neile vaba sissepääsu nii konverentsile kui ka tasuta sõidu bussis, trammis ja trollis. Nii et seda tuleb kindlasti kaasas kanda,” lisab Vivian. „Kultuurikatla leidmisel loodetavasti probleeme ei teki, aga meie kodulehel on nii juhised kui ka soovitused majutuse kohta.”

Ta lisab, et kõik küsimused ja arutelud on oodatud. „Julgustame kõiki osavõtjaid ka esinejate ja sponsoritega suhtlema, sest oleme kuulnud, et loositakse välja vägevaid auhindu. Samuti võivad veel liituda ettevõtted, kes soovivad lihtsalt ühele väga lahedale IT-üritusele õla alla panna. Meil on sponsoreid nii Eestist kui ka välismaalt, näiteks Baltikumist Tallinna linn ja sellised ettevõtted nagu Columbus, Sparkle, Solita ning Promise.”

Kellel tekkis huvi, võtku julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt! Kõik toetajad on välja toodud nii kodulehel kui ka sotsiaalmeedias, samuti on kõik toetajad ka tugevalt pildis ka ürituse päeval Kultuurikatlas.

Ülekannet esitlustest ei tehta, sest tegemist on 100% kohaletulemisega üritusega. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.

Konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” on osalejatele tasuta, kuid kuna osalejate arv on limiteeritud, peab kindlasti eelnevalt registreeruma. Tänaseks on kõik 250 külastajapiletit juba huvilistele ära jagatud ning kirja saab end panna vaid ootenimekirja.

Kohtumiseni 10. veebruaril Tallinna Kultuurikatlas!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755