Autor: PPUG Estonia OÜ • 23. detsember 2022

Veebruaris toimuval pilvetehnoloogiaseminaril esineb üle 30 eksperdi kogu maailmast

10. veebruaril 2023 toimub Tallinnas Kultuurikatlas esmakordselt rahvusvaheline pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023”, kus enam kui 30 tunnustatud eksperti üle maailma jagavad oma kogemusi, tutvustavad ägedaid tooteid ning IT-lahendusi. Tasuta konverentsilt leiab enda jaoks huvitavaid teemasid igaüks alates IT-juhist ja arendajast kuni finantsjuhi ning alustava ettevõtjani.

Konverentsi korraldajad on Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss, Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund ning Sparkle Estonia juht ning kirglik andmevarateemadega tegeleja Pieter Jansen. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.

Mõte pilveteenuste konverentsi korraldada tuli Viviani sõnul tundest, et pärast koroonakriisi oleks vaja inimestel sündmust, kus reaalselt kokku saada ning kogemusi ja teadmisi jagada. „Olen igapäevaselt Microsofti pilvetoodetega seotud nii tööalaselt kui ka kogukonnas ja korraldanud mitmeid konverentse Euroopas, sealhulgas ka Taanis, kus elan juba üle 10 aasta. Umbes aasta tagasi tekkis mul huvi, et kuidas Microsofti pilvetoodetel Eestis läheb ning tutvusime Stigiga,” meenutab ta „Microsoft korraldas siin regioonis veel mõned aastad tagasi palju toredaid üritusi, kus käis kohal rahvusvaheline seltskond ja palju kogukonnaaktiviste. Konverentsikalendrit vaadates selgus, et maist oktoobrini on küll kalender päris tihe, ent midagi erilist ei toimu Eestis, Lätis, Leedus ega Soomes. Nii tekkis idee korraldada ise üks korralik konverents.”

Vivian nendib, et „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” puhul on oluline, et seda ei tehta kasumi teenimise eesmärgil. „Me ei tee seda raha pärast, vaid meile meeldib, et inimestel on võimalus üle pika aja kokku saada ning mõtteid jagada. Eesmärk on leida inimesi, kes on huvitatud Microsofti pilvetoodetest, soovivad oma kogemusi jagada ning uusi teadmisi saada. Samuti loodame leida kontakte, kellega koos edaspidi huvitavaid sündmusi korraldada ning ehk muuta ka 10. veebruaril toimuv üritus traditsiooniks.”

Stigi sõnul on korraldajate näol tegemist oma ala entusiastidega, kes tahavad rääkida põnevatest arvutiasjadest teiste huvilistega. „Olen viimased 4-5 aastat tegelenud aktiivselt Microsofti toodete koolitusega ning pakun igapäevaselt IT-teenuseid ja konsultatsioone. IT on nii palju arenenud, igal aastal tuleb juurde palju huvitavaid tooteid ning just see panebki meil silma särama! Olen koos Microsoftiga korraldanud veebiseminare, aga koguaeg on kuklas tiksinud mõte teha ka midagi suuremat.”

30 esitlust ning enam kui 30 esinejat

Konverentsil on kaetud kõik täna päevakorral olevad põnevad teemad, mis pakuvad huvi nii arendajatele, äriinimestele, alustavale ettevõtjale kui ka oma ala eksperdile: Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure. Kokku toimub 30 esitlust, mida viivad läbi enam kui 30 esinejat, kellest suur osa on auhinnatud Microsoft Most Valuable Professional (MVP) tiitliga. Teemadering on väga lai ning välistatud on olukord, kus kuulajatel hakkab igav ning neid huvitab vaid üks teema, sest seminar toimub korraga viies saalis – iga valdkonna jaoks on oma publik.

Eestit esindavad keerukate keskkondade lihtsustamisel, lahenduste leidmisel ja ehitamisel enam kui 10-aastast kogemust omav Martin Karu, Nordea Eesti vanemärianalüütik Oleg Smolenski ning tehnoloogia evangelist ja arendajate kaitsja Bobur Umurzokov.

Konverents on osalejatele tasuta, kuid osalemiseks peab kindlasti eelnevalt registreeruma. Ja kuna osalejate arv on planeeritud umbes 250 ligi, tasub kiirustada,” nendib Vivian.

Sündmus on atraktiivne ka seetõttu, et ühest firmast saab kirja panna mitu inimest, mingit piirangut ei ole. Esitluste sisu on samas korraldajate sõnul ülipõnev ja kvaliteetne, olles samaväärsed tasuliste rahvusvaheliste IT-konverentsidega.

Stig lisab, et ülekannet esitlustest ei tehta, sest tegemist on 100% kohaletulemisega üritusega. „Soovime, et nii esinejad, külalised kui ka toetajad saaksid oma emotsiooni kohapeal kätte ning kõigil oleks võimalus vabalt teistega suhelda. Liikuda saab erinevate ruumide vahel, vestelda teiste osalejate, esinejate, ürituse toetajate ning korraldajatega.”

Kuna sündmus toimub puhtalt tänu sponsoritele, siis saab toetajate riviga liituda samuti kuni viimase hetkeni. Korraldajatel on nende reklaamimiseks muide välja mõeldud väga ägedad võimalused. Ühelt poolt on „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” mõeldud kogukonna elavdamise ja arendamise ürituseks, kus saab laiendada teadmisi meelepärasest valdkonnast ja saada teada, mis valdkonna juhid maailmas arvavad. Teisalt on sponsoritel võimalus aktiveeruda ja näidata oma olemasolu ning rääkida teistele nende jaoks olulistest teemadest. Võtke julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt!

Loe lähemalt ja registreeru kohe konverentsile „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023”!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755